🚚ILMAISEKSI EUROOPPA TILAUKSET > 150 €

PARHAAT LISÄVARUSTEET SINUN MOOTTORIPYÖRÄ

🚚ILMAISEKSI ITALIA TILAUKSET > 50 €

Mukauta BMW R 1200 GS/ADV:si: Suositellut lisävarusteet

Personalizza la Tua BMW R 1200 GS/ADV: Accessori Consigliati - Endurrad

Paolo Migliori |

Mukauta BMW R 1200 GS/ADV

BMW R 1200 GS/ADV on yksi suosituimmista moottoripyöristä moottoripyöräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa tehon, luotettavuuden ja monipuolisuuden yhdistelmän ansiosta. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka rakastavat seikkailua kahdella pyörällä. Mutta miten voit parantaa ajokokemustasi entisestään? Tässä on opas tarvikkeet BMW R 1200 GS/ADV:lle joka auttaa sinua tekemään jokaisesta matkasta entistäkin ainutlaatuisemman.

1. Sivulaukut ja yläkotelo

Sivulaukut

Pitkille matkoille välttämättömät sivulaukut mahdollistavat kaiken tarvitsemasi kuljettamisen säilyttäen samalla pyörän tasapainon. Alkuperäiset BMW-sivulaukut on suunniteltu erityisesti R 1200 GS/ADV:lle, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja suojan sääolosuhteilta.

Runko

Takapäällinen kotelo lisää säilytystilaa ja sisältää usein turvallisen lukitusjärjestelmän. Voit valita kovakantisen kotelon paremman suojan saamiseksi tai pehmeän joustavuuden ja keveyden lisäämiseksi.

2. Tuulilasi ja ilmanohjaimet

Tuulilasi

Hyvä tuulilasi voi olla suuri ero ajon mukavuuden kannalta, etenkin suurilla nopeuksilla. Suuremmat tuulilasit suojaavat paremmin tuulelta ja hyönteisiltä, ​​mikä vähentää väsymystä pitkillä matkoilla.

Sivusäätimet

Sivuohjaimet parantavat entisestään mukavuutta kääntämällä ilmavirtaa kuljettajan ympärille ja vähentämällä turbulenssia. Ne ovat erityisen hyödyllisiä vaihtelevissa sääolosuhteissa matkustaville.

3. Paramoottori ja suojaukset

Paramoottori

Vankka moottorin suojus on välttämätön suojaamaan BMW R 1200 GS/ADV -autosi moottoria putoamisen varalta. Valitse ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli varmistaaksesi maksimaalisen suojan vaarantamatta moottoripyörän estetiikkaa.

Suoja Carterille

Kampikammion suojaus on välttämätöntä moottorivaurioiden estämiseksi. Tämä lisävaruste on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja suojaamaan moottoripyörän herkimpiä osia.

Lämmitettävät kädensijat

Lämmitetyt kädensijat ovat välttämättömiä niille, jotka rakastavat ratsastusta myös kylminä vuodenaikoina. Ne tarjoavat lisämukavuutta ja parantavat turvallisuutta pitäen tukevan otteen myös alhaisissa lämpötiloissa.

5. Navigointi ja elektroniikka

GPS

Integroitu GPS-navigointijärjestelmä on välttämätön niille, jotka tutkivat uusia alueita. BMW R 1200 GS/ADV:n erityismallit integroituvat täydellisesti moottoripyörän kojelautaan tarjoten edistyneitä toimintoja ja helppokäyttöisyyttä.

USB-liitännät ja laturit

Moottoripyörään asennettujen USB-liitäntöjen ja laturien avulla voit pitää elektroniset laitteet, kuten älypuhelimet ja tabletit, aina ladattuna matkan aikana. Nämä lisävarusteet ovat erityisen hyödyllisiä niille, jotka käyttävät GPS:ää tai kuuntelevat musiikkia tien päällä.

6. Turvavarusteet

Apuvalot

Lisävalot parantavat näkyvyyttä ajettaessa yöllä tai huonon näkyvyyden olosuhteissa. Valitse LED-valot kirkkauden ja pidemmän käyttöiän saavuttamiseksi.

Johtopäätös

BMW R 1200 GS/ADV:n räätälöiminen oikeilla lisävarusteilla voi tehdä jokaisesta matkasta unohtumattoman seikkailun. Sivulaukuista tuulilaseihin, lämmitetyistä kahvoista lisävaloihin, jokainen lisävaruste on suunniteltu parantamaan moottoripyöräsi mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta.Sijoita parhaisiin lisävarusteisiin ja valmistaudu kokemaan ainutlaatuisia kokemuksia kahdella pyörällä!

Saat lisätietoja ja uusimmat saatavilla olevat lisävarusteet vierailemalla blogissamme, josta löydät arvostelut markkinoiden innovatiivisiimmista tuotteista.

BMW R 1200 GS/ADV on monikäyttöisyytensä ja kestävyytensä ansiosta yksi moottoripyöräharrastajien eniten rakastamista malleista. Mutta parastakin ajoneuvoa voidaan parantaa oikeilla lisävarusteilla. Tässä artikkelissa tutkimme joitain tämän hämmästyttävän moottoripyörän suosituimmista lisävarusteista, jotta saat kaiken irti ajokokemuksestasi.


BMW R 1200 GS/ADV:n lisävarusteet eivät ainoastaan ​​paranna estetiikkaa, vaan myös toimivuutta. Otetaan esimerkiksi sivulaukut. Ne eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös erittäin hyödyllisiä pitkillä matkoilla. Näiden avulla matkatavarasi ovat aina turvassa. Tämän lisäksi moottorinsuoja on välttämätön seikkailu- ja off-road-reittejä rakastaville. Se suojaa moottoriasi roskilta ja kiviltä pitäen pyöräsi huippukunnossa.


Toinen tärkeä lisävaruste on säädettävä tuulilasi. Näin voit mukauttaa aerodynaamista suojausta sääolosuhteiden ja henkilökohtaisen ajomukavuuden mukaan. Mutta siinä ei vielä kaikki: kahvanlämmittimet ovat välttämättömiä kylmän sään ajajille, ja ne varmistavat, että kätesi pysyvät lämpiminä jopa kylmimmässä lämpötilassa.


Räätälöintiä varten voit harkita myös teknisiä päivityksiä, kuten urheilupakoputkia, jotka eivät vain paranna pyöräsi ääntä, vaan voivat myös parantaa moottorin suorituskykyä. Sähkövarusteet, kuten sisäänrakennettu GPS, voivat tehdä matkoistasi organisoidumpia ja vähemmän stressaavia.


Lopuksi älä unohda turvavarusteita. Päivitetyt jarrut ja lisäajovalot ovat vain osa päivityksistä, joilla voi olla suuri ero liikenneturvallisuuden kannalta. Hyviin renkaisiin sijoittaminen on toinen tärkeä näkökohta, jotta BMW R 1200 GS/ADV:si suorituskyky pysyy korkeana kaikissa tieolosuhteissa.


Yhteenvetona voidaan todeta, että BMW R 1200 GS/ADV:n räätälöinti laadukkailla lisävarusteilla on investointi, joka parantaa moottoripyöräsi esteettisen ulkoasun lisäksi myös ajokokemustasi. Olitpa seikkailija, joka rakastaa off-road-maastoa tai matkustaja, joka matkustaa pitkiä matkoja, oikeiden lisävarusteiden valitseminen antaa sinun nauttia BMW:stäsi täysillä.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.