🚚ILMAISEKSI EUROOPPA TILAUKSET > 150 €

PARHAAT LISÄVARUSTEET SINUN MOOTTORIPYÖRÄ

🚚ILMAISEKSI ITALIA TILAUKSET > 50 €

BMW R 1250 GS Adventure sanoo hyvästit

La BMW R 1250 GS Adventure dice addio - Endurrad

Paolo Migliori |

BMW R 1250 GS Adventure: Emotionaalinen jäähyväiset

BMW R 1250 GS Adventure lähtee jäähyväiskiertueelle Ultimate Editionina, mutta ei vielä Saksassa.

Uusi BMW R 1300 GS on ollut saatavilla markkinoilla marraskuusta 2023 lähtien, mutta BMW ei ole vielä esitellyt seuraajaa BMW R 1250 GS Adventurelle. Siksi Adventure-versio on edelleen saatavilla 1250-versiossa. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että sen loppu on lähellä, kuten R 1250 GS Adventure Ultimate Edition -versio ehdottaa. Uusi R 1300 GS Adventure, jota voitaisiin kutsua nimellä R 1400 GS, yhdessä muiden R 1300 -sarjan mallien kanssa, odotetaan tulevan markkinoille vuosina 2024-2025.

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition 2024

10. helmikuuta 2024 alkaen BMW Motorrad tuo markkinoille R 1250 GS Adventure Ultimate Editionin Alankomaissa ja Belgiassa, ja kussakin maassa on saatavilla 100 yksikköä. Hollannissa hinta on 32 950 euroa ja Belgiassa 29 950 euroa veroineen.

Triple Black -tyyli täydellä varustuksella

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition on täysin varustettu Triple Black -tyylinen versio. BMW Motorrad Netherlandsin mukaan tämä versio tarjoaa korkeasta hinnasta huolimatta yli 2 600 euron säästöjä vakiovarusteisiin verrattuna. Kattavaan varusteluun kuuluvat mukavuus-, touring-, dynaamiset ja kevyet paketit, puoliaktiivinen Dynamic ESA-runko, vaihteenvaihtoassistentti, lämmitettävät kahvat ja istuimet, kullanväriset poikkipuolapyörät, Keyless Ride -järjestelmä, varkaudenestojärjestelmä, erilaisia ​​suojauksia , sekä mustiin alumiinilaukkuihin ja kansilaukkuihin.

Rajoitettu painos 2024 Alankomaille ja Belgialle

R 1250 GS Adventure Ultimate Edition tunnistetaan rajoitetuksi erikoismalliksi, jossa on kullanväriset tunnukset ja keltaiset koristeraidat, jotka lisäävät sen tunnistamisarvoa verrattuna Italiassa keväällä 2023 tarjottuun Ultimate Editioniin. Jälkimmäisessä oli mustat pyörät ristikkäin pinnoja tavallinen Akrapovic-äänenvaimennin.

Ultimate Edition 2023 Italialle

BMW suunnittelee valmistavansa 2 100 esimerkkiä R 1250 GS Adventure Ultimate Editionista maailmanlaajuisesti. Tämä erikoismalli lanseerattiin ensimmäisen kerran Italiassa keväällä 2023, pohjautuen myös Triple Black -versioon ja varustettu lähes kaikilla BMW:n online-konfiguraattorin vaihtoehdoilla, mukaan lukien jyrsityt alumiinikomponentit Option Original Accessories -719 -sarjasta. Italian hinta vuonna 2023 oli 26 900 euroa, mikä on 2 000 euron säästö vakiokokoonpanoon verrattuna. Vaikka BMW tarjoaa nyt tätä erikoismallia useissa Euroopan maissa, se ei ole vielä Saksan jälleenmyyjien ja asiakkaiden saatavilla.
Ilmeisesti hienostuneelle maulle Ensiluokkaiset lisävarusteet BMW R1250 GS Adventureen löydät ne osoitteestaEndurrad .

Johtopäätös

Uusi BMW R 1300 GS Adventure (tai "R 1400 GS") ei ole vielä markkinoilla, mutta R 1250 GS Adventure on jo päättämässä matkaansa Euroopassa Ultimate Editionilla. Italian jälkeen, jossa se lanseerattiin keväällä 2023, Ultimate Edition saapuu Alankomaihin ja Belgiaan 10. helmikuuta 2024 alkaen 100 kappaletta kussakin maassa, perustuen Triple Black -versioon ja huomattavalla hintaedulla standardiin verrattuna. malli. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole suunniteltu laukaisuja Saksassa.

BMW R 1250 GS Adventure on ollut kiintopiste seikkailumoottoripyörien maailmassa vuosia. Sen poistuttua monet harrastajat ihmettelevät, millainen seikkailumoottoripyörien tulevaisuus on.Tässä artikkelissa tutkimme, mikä teki BMW R 1250 GS Adventuresta niin erityisen ja mitä voimme odottaa tulevaisuudessa.


Yksi BMW R 1250 GS Adventuren erottuvista ominaisuuksista oli sen monipuolisuus. Tämä pyörä sopii pitkille matkoille asfalttiteillä, mutta myös epätasaisessa maastossa, ja se onnistui yhdistämään molempien maailmojen parhaat puolet. Tehokas 1254 cc:n kaksisylinterinen bokserimoottori tarjosi poikkeuksellisen vääntömomentin ja tasaisen kiihtyvyyden, mikä tekee jokaisesta matkasta unohtumattoman kokemuksen. Lisäksi edistyksellinen jousitusjärjestelmä ja vankka rakenne takasivat vakauden ja mukavuuden vaativimmissakin olosuhteissa.


Mutta hänen esityksensä ei tehnyt hänestä ainutlaatuisen. Teknologiset innovaatiot ovat olleet ratkaisevassa roolissa. BMW R 1250 GS Adventure oli varustettu huippuluokan ominaisuuksilla, kuten ShiftCam-vaihteistojärjestelmä, joka optimoi suorituskyvyn eri kierrosluvuilla, ja värillinen TFT-näyttö, joka tarjosi kaikki kuljettajan tarvitsemat tiedot selkeällä ja intuitiivisella tavalla. Nämä ominaisuudet eivät ainoastaan ​​parantaneet ajokokemusta, vaan myös lisänneet turvallisuustasoa.


BMW R 1250 GS Adventuren jäähyväiset edustavat merkittävää muutosta seikkailumoottoripyörämaailmassa. BMW jatkaa kuitenkin innovaatioiden kehittämistä, jotka lupaavat viedä laadun ja suorituskyvyn uudelle tasolle. Vaikka BMW R 1250 GS Adventuren kaltaiselle ikonille on vaikea sanoa hyvästit harrastajille, tulevaisuus näyttää lupaavalta, sillä horisontissa on uusia haasteita ja mahdollisuuksia.


Lopuksi totean, että BMW R 1250 GS Adventuren perintö elää moottoripyöräharrastajien sydämissä vielä pitkään. Hänen vaikutuksensa seikkailumoottoripyörien maailmaan on kiistaton, ja hänen jäähyväiset merkitsevät erään aikakauden loppua, mutta myös uuden vaiheen alkua, joka on täynnä mahdollisuuksia. Pysy kuulolla seikkailumoottoripyörämaiseman tulevasta kehityksestä.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.