🚚ILMAISEKSI EUROOPPA TILAUKSET > 150 €

PARHAAT LISÄVARUSTEET SINUN MOOTTORIPYÖRÄ

🚚ILMAISEKSI ITALIA TILAUKSET > 50 €

Mitkä tarvikkeet BMW R 1200 GS? -moottoripyöriin

Quali accessori per moto BMW R 1200 GS? Endurrad

Paolo Migliori |

Mitä lisävarusteita BMW R 1200 GS -moottoripyöriin?

Mitä lisävarusteita valita  BMW R 1200 GS?

 

Totta puhuen, oletko juuri ostanut ensimmäisen BMW R 1200 GS:si, mutta mietitkö mitä lisävarusteita BMW R 1200 GS -moottoripyörille olet oikeassa paikassa? Oikeilla lisävarusteilla ajokokemuksesi voi parantua merkittävästi ja voit myös lisätä turvallisuutta matkoillasi. Alla tutkimme useita lisävarusteita, joita voit harkita mallillesi. BMW R 1200 GS:n optimointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hyvä lähtökohta BMW R 1200 GS -autosi päivittämiselle on suojavarusteet. Moottorin ja muiden moottoripyöräsi tärkeiden osien suojaaminen säästää rahaa pitkällä aikavälillä, mutta myös parantaa moottoripyöräsi käyttöikää. Voit harkita moottorin suojuksia, jäähdyttimen suojuksia, vipusuojia ja paljon muuta.

Lisäksi laukut ja matkatavarat ovat välttämättömiä, jos rakastat pitkiä matkoja tiellä. Vaihtoehtoja on useita lompakoista ylätaskuihin, joihin mahtuu kaikki mitä tarvitset pidemmälle matkalle. Nämä lisävarusteet eivät ainoastaan ​​tarjoa lisätilaa, vaan auttavat myös pitämään varusteesi turvassa ja järjestyksessä.

Parantaaksesi ajokokemustasi entisestään, sinun kannattaa harkita mukautettuja istuimia ja ergonomisia säätöjä. Mukava istuin voi olla suuri ero pitkillä matkoilla, ja säädettävä ohjaustanko voi auttaa sinua löytämään täydellisen ajoasennon. Älä unohda elektronisia lisävarusteita, kuten GPS-navigointijärjestelmiä, USB-liitäntöjä ja älypuhelintelineitä.

Lopuksi, BMW:si ulkoasun mukauttaminen on toinen tärkeä näkökohta monille moottoripyöräilijöille. Voit lisätä lukuisia kosmeettisia lisävarusteita tarroista LED-valoihin ja jopa mukautettuihin peileihin. Nämä pienet yksityiskohdat voivat tehdä moottoripyörästäsi ainutlaatuisen.

Saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, joten on tärkeää valita ne, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi. Kun harkitset lisävarusteiden laatua ja asianmukaisuutta ajokokemuksesi parantamiseksi, voit varmistaa, että BMW R 1200 GS on aina suorituskyvyn huipulla.

 

Puhuessani henkilökohtaisesta kokemuksestani BMW R 1200 GS -moottoripyörästä, haluaisin korostaa joidenkin lisävarusteiden tärkeyttä, joita pidän olennaisen tärkeänä turvallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi ajon aikana.

 

Yksi lisävarusteista, jotka olen kokenut erityisen hyödyllisiksi, ovat  lämpökutistettavat nupin kannet . Nämä nupin kannet ne on valmistettu eristysmateriaaleista ja niiden avulla voit pitää kätesi lämpiminä jopa kylmimpinä päivinä. Lisäksi ne suojaavat nuppeja kulumiselta, joka johtuu altistumisesta ilmakehän tekijöille, mikä takaa paremman kestävyyden ajan myötä.

 

Toinen lisävaruste, jota suosittelen lämpimästi, on  ajovalojen säleikkö värillisellä pleksilasilla . Sen lisäksi, että tämä säleikkö lisää moottoripyörään esteettistä ilmettä, se tarjoaa enemmän majakan suojaus , mikä vähentää tiellä olevien kivien tai roskien aiheuttamien vaurioiden riskiä. Värillinen pleksi auttaa myös parantamaan ajovalojen näkyvyyttä, jolloin moottoripyörä näkyy paremmin muille tienkäyttäjille.

Lopuksi yksi suosikkitarvikkeistani on  heijastamaton visiiri TFT-näytöille .Tämä visiiri se on suunniteltu erityisesti BMW R 1200 GS:n TFT-näytölle vähentäen heijastuksia ja parantaen näytettävien tietojen luettavuutta. Tämä on erityisen tärkeää ajettaessa voimakkaassa auringonpaisteessa, jolloin heijastukset voivat vaikeuttaa näytön tietojen lukemista.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.