🚚ILMAISEKSI EUROOPPA TILAUKSET > 150 €

PARHAAT LISÄVARUSTEET SINUN MOOTTORIPYÖRÄ

🚚ILMAISEKSI ITALIA TILAUKSET > 50 €

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

BMW R 1300 GS:n esittely

Uusi BMW R1300GS tarjoaa täysin uuden ilmeen hienostuneella korkean tason tekniikalla. Siirtymä on lisääntynyt, enemmän vääntömomenttia ja kevyempää painoa. Se on varustettu Teleleverillä ja Paralever EVO:lla, tutkalla ja mukautuvalla jousituksella. Tämä moottoripyörä erottuu erinomaisilla ominaisuuksillaan.

Design

Uusi BMW R1300GS tarjoaa urheilullisuutta, sulavia linjoja ja aggressiivista luonnetta. Uuden ajovalon ansiosta suorituskyky on parantunut merkittävästi, mikä tekee GS:stä rohkeamman ja kiehtovamman. Voit valita neljästä versiosta, joista jokaisessa on tietyt tekniset ominaisuudet. Tule katsomaan häntä livenä arvostamaan täysin hänen ainutlaatuista tyyliään.

GS  aina ja joka tapauksessa!

BMW R1300GS on moottoripyörätekniikan helmi, jonka muotoilu on uskollinen BMW:n GS-moottoripyörien 100 vuoden perinteelle. Tässä on paras yhdistelmä nykyaikaista teknologiaa, kestävyyttä ja estetiikkaa, ja harrastajat ovat arvostaneet brändiä jo vuosikymmeniä. Ajaton klassikko!

Mitä tapahtuu uudelle BMW GS 1300:lle?

Ikoninen R1250GS on jo valloittanut yleisön poikkeuksellisen tehon ja monipuolisuuden tasapainon ansiosta, mutta sen uusi versio, R1300GS, edustaa uutta harppausta laadussa. Se on varustettu uuden sukupolven moottoreilla, ja se on kevyempi ja siinä on enemmän tehoa kuin edeltäjänsä, enemmän vääntöä ja monipuolisempaa. Pakollinen moottoripyöräilyn ystäville.

Mukauta se haluamallasi tavalla BMW-konfiguraattorilla

BMW R1300GS on loistava valinta 20 850 euron lähtöhintansa ansiosta. Mukauta se BMW Motorrad -konfiguraattorilla: valitse laajasta lisävarustevalikoimasta ja viimeistele tämä kestävä kaukopyörä.

 

BMW R 1300 GS on yksi saksalaisen valmistajan ikonisimmista malleista. Vaikuttavan tehonsa, erottuvan muotoilunsa ja erilaisiin maastoihin sopeutumiskykynsä ansiosta R 1300 GS on täydellinen valinta moottoripyöräilyn ystäville.

 

Tässä artikkelissa tutkimme R 1300 GS:n teknisiä tietoja, sen vahvuuksia ja sitä testaaneiden ajajien mielipiteitä. Aloitetaan!

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.