🚚ILMAISEKSI EUROOPPA TILAUKSET > 150 €

PARHAAT LISÄVARUSTEET SINUN MOOTTORIPYÖRÄ

🚚ILMAISEKSI ITALIA TILAUKSET > 50 €

Uusi BMW F 900 GS / ADV

Nuova BMW F 900 GS / Adventure - Endurrad

Peppe |

Uusi BMW F 900 GS / ADV: ominaisuuksia ja uutisia

F 900 GS on suunniteltu tarjoamaan erittäin tehokas ajo ja mahdollisuus tutkia epätavallisia teitä ja polkuja. Nopean ja kevyen moottorin ansiosta voit vapaasti navigoida kiviä, soraa, tuulta, vettä ja vuoria. Koe seikkailu F 900 GS:n kanssa, ylitä rajat ja löydä #SpiritOfGS:n jännitys.

F 900 GS tarjoaa optimaalisen off-road-kokemuksen ergonomisen muotoilunsa ansiosta: korkeat ohjaustangot, matalat jalkatuet ja korkeampi jarrupoljin, joihin pääsee paremmin käsiksi madallettujen pysäyttimien ansiosta. Taitettava poljin varmistaa maksimaalisen saavutettavuuden, kun taas säädettävä vaihdepoljin varmistaa täydellisen asennon. Anna itsesi ohjata tätä moottoripyörää ehdottoman mukavasti!

F 900 GS tarjoaa parempaa mukavuutta ja turvallisuutta vakiona muovista valmistettujen käsisuojusten ansiosta, jotka suojaavat tuulelta ja säältä. Kokeneemmille ratsastajille on saatavana myös Enduro-käsisuojat metallisanoilla. Lisäksi moottoripyörään on mahdollista asentaa BMW-navigointilaitteita tai muita elektronisia laitteita valinnaisen valmistelun ansiosta.

F 900 GS on kevyt ja suorituskykyinen moottoripyörä, joka painaa vain 219 kg*. Uusien komponenttien, kuten muovisäiliön, akun, takaosan ja Akrapovič-äänenvaimentimen ansiosta kiihtyvyys ja ajettavuus ovat erinomaiset. Se tarjoaa uskomattoman ajokokemuksen.

Täysin uusi F 900 GS lupaa poikkeuksellisen ajokokemuksen sekä suorassa että maastossa. Kaksisylinterinen rivimoottori tarjoaa korkean suorituskyvyn huipputehon ollessa 77 kW (105 hv) nopeudella 8 500 rpm ja maksimivääntömomentilla 93 Nm nopeudella 6 750 rpm. Moottoripyörä takaa ajonautinnon kaikilla reiteillä.

F 900 GS:n jokainen osa on luotu mahdollistamaan villeimmilläkin teillä. Sen aggressiivinen muotoilu, runkopaneelit maksimaalisen pidon takaamiseksi ja säädettävä tuulilasi takaavat, että voit kokeilla ilman rajoja. Tällä tavalla voit aina korostaa GS-henkeäsi tankissa olevan tehokkaan logon avulla. Liity seikkailuun F 900 GS:n kanssa.

Kevyt muovisäiliö on suunniteltu optimoimaan ajoneuvosi paino polttoainekapasiteettia tinkimättä. Tämä säiliö painaa 62 % vähemmän kuin terässäiliö ja sen tilavuus on 14,5 litraa, joten siihen mahtuu tarpeeksi polttoainetta seikkailuihisi. Virtaviivainen muoto mahdollistaa myös pehmeiden laukkujen, reppujen tai alumiinilaukkujen kiinnittämisen.

Uusi BMW F 900 GS / ADV esiteltiin vuoden 2020 alussa, ja se nousi heti otsikoihin lukuisista uusista ominaisuuksistaan ​​ja parannuksistaan. Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaikista tämän moottoripyörän mielenkiintoisimmista ominaisuuksista ja kuinka se käyttäytyy tiellä.

 

Aloitetaan heti kahdella saatavilla olevalla versiolla: F 900 GS ja F 900 GS Adventure. Ensimmäinen on ihanteellinen sekakäyttöön maantie- ja kevyessä maastossa, kun taas toinen sopii paremmin niille, jotka etsivät täydellistä seikkailumoottoripyörää, joka pystyy ajamaan missä tahansa maastossa. Molemmat versiot on varustettu 895 cc rinnakkaismoottorilla, joka tuottaa 105 hv:n maksimitehon 8500 rpm:llä. Moottori on yhdistetty kuusivaihteiseen vaihteistoon ja ketjun loppukäyttöön.

 

Mielenkiintoisimpien innovaatioiden joukossa on teräsristikkorunko, joka tekee pyörästä kevyemmän ja helpompi käsitellä. F 900 GS painaa vain 211 kg (ajokunnossa), kun taas Adventure-versio painaa 229 kg.Tienpidon takaa molemmilla akseleilla säädettävä jousitusjärjestelmä: edessä on 43 mm:n teleskooppihaarukka, kun taas takana on kaasujousilla varustettu monoisku. Lisäksi pyörässä on levyjarrut molemmissa pyörissä, nelimäntäiset jarrusatulat edessä ja kaksimäntäiset jarrusatulat takana.

 

Toinen mielenkiintoinen uusi ominaisuus on dynaamisen luistonestojärjestelmän (DTC) käyttöönotto, joka säätelee tehonsyöttöä maaolosuhteiden mukaan. Tällä tavalla moottoripyörä pysyy vakaana ja turvallisena myös liukkailla tai kuoppaisilla pinnoilla. DTC-järjestelmä on säädettävissä kolmelle tasolle: Rain, Road ja Dynamic.

 

Lopuksi emme voi olla puhumatta uuden BMW F 900 GS / ADV:n teknisistä laitteista. Moottoripyörä on itse asiassa varustettu 6,5 tuuman TFT-kojelaudalla, joka tarjoaa yksityiskohtaista tietoa moottoripyörän suorituskyvystä ja ajoa avustavista järjestelmistä. Jälkimmäisistä löytyy ABS Pro -järjestelmä, joka säätelee jarrutusta automaattisesti välttääkseen pyörien lukkiutumisen, sekä rengaspaineiden hallintajärjestelmän.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että uusi BMW F 900 GS / ADV on urheilullinen ja seikkailunhaluinen moottoripyörä, joka on ihanteellinen niille, jotka etsivät ajoneuvoa, joka kestää kaikentyyppistä maastoa. Tehonsa, keveytensä ja uusimman sukupolven teknologisen varustelunsa ansiosta siitä on tarkoitus tulla yksi seikkailuharrastajien rakastetuimmista moottoripyöristä tien päällä.

Jätä kommentti

Huomaa: kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisemista.